ope, mitä jos vituttaa?

osa 1.

mene pitämään tanssituntia. pidä äänensävyssäsi pieni vihaisuuden haiven, joka ei todellakaan rauhoita lapsia. hermostu pienistäkin asioista. tajua koko ajan, että on väärin olla vihaisenoloinen. sinulle maksetaan siitä, että olet iloinen ja kunnollinen. sinulle maksetaan siitä, ettet ole ihminen. tajua hetken kuluttua, että nyt täytyy tsempata. tsemppaat, hymyilet ja kannustat, mutta samalla huomaat, että tunnelma on jo mennyt pilalle. päädyt sättimään itseäsi siitä, että pidit huonon tunnin ja samalla yrität lohduttaa itseäsi sillä, että olisin voinut olla pahempikin. (kyllä ne lapset myös nauttivat). oli se silti väärin.

osa 2.

mene kotiin ja kasvata ärsytystäsi. muhi siinä. lähde lenkille ja toivo ihmeellisten aineksien kehossasi rauhoittavan myös mielesi. kuuntele melankolista musiikkia. koeta hieman laulaa ja tuoda tunnetta kehostasi  ulos taiteen kautta. tehotonta.

osa 3.

selitä itsellesi miksi ei kannattaisi olla ärsyyntynyt. tiedät hyvin miksi sinua ärsyttää. ratkaisukeskeisesti analysoit tilanteen eri puolet ja edelleenkin tiedät, ettei ärsyyntymisellä mitään saavuta. ärsyttää silti. kyyninen selittely voi padota tunteen hetkeksi. ärsyttää silti.

osa 4.

näe ystävää. ärsytys katoaa. unta. uni nollaa maailman ja toivot yön poistavan pingottuneen mielen.

osa 5.

herää ja huomaa ärsytyksen olevan poissa. huomaa kuitenkin sisällä oleva tunnepaakku, joka on tuloillaan taas. syö liikaa, keho on väsynyt ja mieli on väsynyt. totta kai tanssitunti menee huonosti! ärsyyntyminen kasvattaa itseään. keho alkaa tuntua kirotulta ja vääristyneeltä. mene toiselle tanssitunnille. anna ärsytyksen edelleenkin kasvaa siihen mittaan, ettet jaksa edes yrittää kunnolla. saa opettajan säälit puolellesi ja kuuntele kannustusta. ärsyynny siitä, että toinen kannustaa. ala sääliä itseäsi siitä, että toinen säälii minua. anna häpeän tunteen tulla kehoosi. totta helvetissä piruetit eivät suju yhtään sen paremmin!

( fiktiiviset osaset--osaset-osaset-oosaaset.

osa 6.

toivot, että sinulla olisi joku joka halaisi ja poistaisi pahan. ärsyynnyt ajatuksesta, että jonkun toisen tulisi ottaa ikään kuin myös vastuuta siitä, että sinulla on huono olla. säälittävää, ei kenenkään tulisi joutua kuuntelemaan toisen huolia vaikka oikeasti tulisikin joutua. ongelmat ovat kuitenkin omia.

osa 7.

vittuile kavereille, oikein pahasti, suututa ne. pyydä anteeksi. säälittävää, ei edes ystävien tulisi joutua kuulemaan moista. )

lopputulos

osa 8.

kirjoita blogia. naura itsellesi, kirjoituksillesi ja omalle elämällesi. älä ole kuitenkaan vakuuttunut siitä, että olotila siitä muuttuisi paremmaksi. katso kalenteriin ja selitä olotila kuukaudenajalla (totta kai kaikkia ärsyttää aina kuukauden 29 päivä!). päädyt siihen, ettei ole olemassa mitään oikeaa ratkaisua. kaikki on sallittua niin sodassa kuin rakkaudessakin.


niin, muistinko mainita, että minua on vituttanut eilen ja tänään? toissapäivänä ei kuitenkaan vituttanut.