ai että mitäkö viikko on pitänyt sisällään?

lukemista, lukemista, lukemista ja lukemista. ja juuri raavitut tenttiesseet, joihin en ollut milliäkään tyytyväinen. liian epämääräistä termien määrittelyä, rakenne perseellään ja sisältö köyhää. hieno homma. toivottavasti menee kuitenkin läpi. kasvattavaa huomata ettei kaikkea osaakaan.

toisekseen tanssitunnit alkoivat. odotin niitä suurella innolla. menin balletitunnille ja huomasin, että olen menettänyt kesän aikana "kosketuksen" kehooni. tuntuu, ettei kehoa pystynyt hallitsemaan laisinkaan. köntysolo, tasapaino ei pysy, perse levinnyt ja tukkakin huonosti. tilannetta ei auta yhtään se, että samassa ryhmässä on hypersuperlahjakkaita ballerinoja, jotka ovat tanssineet balettia varmasti siitä lähtien kun kävelemään oppivat. kuka käski aloittaa tanssin liian myöhään?! tahdolla pääsee pitkälle, muttei kaikkia esteitä voi silti ylittää. mistä hankin pettämättömän tanssitekniikan tällä iällä ja heti, kysyn vaan??

viikko on ollut myös luopumista (ja itse asiassa aikaisemminkin). luovuin lauluntuntien ottamisesta. huomasin aikatauluni olevan aika tavalla tiukka. yritän olla realisti välillä. ei kai kaikkea tarvitse heti tehdä (vaikka mieleni sanookin, että pitää, totta kai pitää). toisekseen olen luopunut myös ulkomaalailusta. realistina siirryimme suomaalailuun eli suomessa retkeilyyn eli telttailuun luultavasti länsirannikolla. se idea on kuitenkin onneksi "ihan kiva". täytyy tyytyä siihen mihin on mahdollisuuksia. jostain syystä kun postiluukku on syytänyt muutaman viikon sisällä yllättävän paljon laskuja. miksi ne haluavat sisälle aina syksyisin?

ensi viikko on virallista lomaa vaikka koko kesän olenkin ikään kuin lomaillut. olen jo melkein innostunut opintojen alkamisesta. melkein.