minulle kuuluu hyvää noin niinkuin yleisesti ottaen.
tentin itselleni identiteetin mahdottoman huonoin tuloksin. samalla kuitenkin innostuin taas ihmisyyden tutkimisesta ja kehityksestä. jotain hyötyä siitäkin tentistä siis lopulta. mitä enemmän kuitenkin tiedostaa elämän vaiheita, sitä tylsempää siitä tulee. ennalta-arvattua. turvallista. en minä jokapäiväisiä yllätyksiä kestäisikään!

olen myös koukuttunut internetin ihmeelliseen maailmaan: facebook. (tulee lausua ruotsalaisittain "fasbok" mahdollisimman vittumaisella aksentilla) inhoan yli kaiken kaiken maailman säliä ja turhuuksia, mutta tuo pirullinen ympäristö imee mukaansa. se myös imee mukaansa ihmettelemään ihmisten yhteyksiä. ja samalla myös mokailemaan ja pohtimaan kenen kanssa on tarpeeksi ystävä ollakseen ystävä. lisänä vielä paineet haalia mahdollisimman monta ystävää listaan, jotta vaikuttaisit hienolta ihmiseltä. tosin minullahan (täydellisellä yksilöllä) ei ole mitään tarvetta esittää mitään mitä en ole. *virng

käsittämätöntä mitä ihmiset keksivätkään. taidan olla jo siinä vaiheessa, että alan päivitellä kuinka maailma kehittyykään liian nopealla tahdilla! ihmiset luovat ja muokkaavat internetissä itselleen mahdollisimman viehättävän profiilin ja alkavat vielä ehkä uskoakin siihen. lopulta kun kuitenkin jokainen on aivan tavallinen pulliainen. ehkä photoshopit ja muut auttavat paremmin kestämään sen faktan.