aurinko paistaa ja tuoksuu raikkaalle.
täydellinen päivä.... kuukuppisaarnalle!

olen odottanut tätä hetkeä kauhulla. se on kuitenkin tehtävä. saarna on pakollinen. se on oikeastaan jokaisen naisen velvollisuus. olen valmis uhraamaan uskottavuuteni mainostamalla jotain.

vuosia sitten kuulin huhua moisesta, sitten näin ekolon näyteikkunassa (nauroin), seuraavaksi näin mainoksia yliopiston jokaikisessä wc:ssä (hermostuin ainaiseen jankutukseen).
lopulta kaverini kokemus pakotti minut kokeilemaan. ei ollut mitään syytä olla kokeilematta. ei ollut mitään syytä olla pettymättä.
ladies and gentleman, tämä on tärkeää: kuukuppi.

ensinnäkin, kuukupin mainostus perustuu vääriin mielikuviin. ei ekologisuus myy vielä tänä päivänä tarpeeksi hyvin. myyntivaltiksi tulisikin ottaa mukavuus. kuka nainen ei haluaisi mukavampaa oloa kuukautisten aikaan - oloa joka voittaa jopa tampoonin! melkein toivoisin jonkun rahanahneen miespohatan alkavan valmistamaan kuukuppeja, jotta ne leviäisivät maailmaan. ainoastaan pörssihai voi olla sopiva mainosmies (yhtään aliarvioimatta naisten kykyjä. harvemmin nainen kuitenkaan osaa olla tarpeeksi häikäilemättömän rahanahne ja laskelmoiva).

kuukuppien myynnin kasvaessa muut edut tulevat mukana: rahan säästö ja ekologisuus. ihminen saattaisi huomaamattaan tehdä jotain hyvää ympäristön hyväksi ja vähitellen ymmärtää, että ympäristöystävällisyyttä voisi laajentaa myös muuhun toimintaan.

toisekseen, en pidä mainostuksen yksipuolisuudesta. se perustuu lähestulkoon propagandaan - kerrotaan hyvät puolet muttei haittoja, kuten sottaisuuden mikäli ei ole keksinyt oikeaa tapaa käyttää sitä. aikaa tulee varata myös ensimmäisillä käyttökerroilla. kaikki on kuitenkin opittavissa. kuukuppihuumassa olevan ihmiset unohtavat joskus realiteetit.

kolmanneksi, kuukuppi tuottaa hämmentävää käyttäytymistä. kuinka monesta muusta asiasta naiset ovat alkaneet vauhkota aivan järjettömällä tavalla! vauhkoamisen syyn ymmärsin kokeilemalla. kuukuppi tuntuu aidosti ja oikeasti elämän pelastajalta, kunhan on oppinut käyttämään sitä. kuukuppi ikään kuin tekee naiseudesta hyväksyttävämmän. ei asettimia tai muita silmät kiiinni reaktioita.e-ei. aito kosketus naiseuteen, mikäli näinkin vulgaaristi voisin sanoa. minä ainakin löysin itsestäni viirun verran enemmän naiseuttani kuukupin myötä. tämä lienee hyödyllistä nykyisessä hygieenisessä ja todellisuuden ilmiöitä karttavassa maailmassa.

täten, päättääkseni saarnani joudun myöntämään, että kuukuppi on parasta pitkään aikaan. alussa ongelmat olivat sitä luokkaa, että hiki virtasi kovalla tahdilla. muutamien käyttökertojen jälkeen kupin laittaminen ja poistaminen onnistui jo suhteellisen nopeasti. uskoisin tämän nopeutuvan vieläkin harjoituksen kautta. kupin tyhjennys tapahtuu minimissään 2 kertaa vuorokaudessa. tämä ei todellakaan haitannut paljoa päivän toimintaa. muuksi ajaksi kuukautiset oikeasti unohti mikä on hämmästyttävää. kuinka monen libressen kanssa voit unohtaa kuukautiset, kysyn vaan. kuppi ei tunnu miltään kunhan osaa asettaa sen oikein. ei ikäviä ylimääräisiä vuotoja. hinta n. 30 euroa ( vrt. siteiden ja muiden tarvikkeiden hintaan). kuukupin käyttöajaksi luvataan jopa kymmentä vuotta kunhan huoltaa sitä oikein (pesu ja desinfiointi)

luottamus kuukuppiin on siis suuri. allekirjoittanut vastaa lisäkysymyksiin. niitä varmasti on. samoiten kuin epäluuloa. sitä minullakin oli. joskus on kuitenkin hyvä ylittää omat ennakkoluulonsa, uskoisin.

lupaan ja vannon tämän olleen viimeinen mainospuheeni. ilmaista mainostilaa ilman sensuuria pitää kuitenkin hyödyntää, mikäli tarkoitus on hyvä. tällä kertaa tarkoitus on enemmän kuin hyvä.

järkevää lisätietoa löytyy netistä osoitteesta www.kuukuppikunta.net


kiitos ja kumarrus.